Recept

Frukost

Dagens viktigaste mål. Går att varieras i oändlighet men jag har alltid någon form av superfood i min frukost. Oftast äter jag smoothies, hemgjord müsli eller fröknäcke.   image

Juice

Mitt senaste craving är färskpressad juice. Jag köpte min egen juicepress i våras och pressar ett par gånger i veckan. Favoriten är apelsin, morot, ingefärs, färsk gurkmeja och citron. Törtsläckare och antiinflamatoriskt så in i bomben!

image

Lunch och middag

Det är inte svårt att äta nyttigt utan gluten och socker nu för tiden – och det ger så mycket tillbaka i form av energi, välbefinnande och hälsa. Jag gillar soppor, omeletter, kyckling och fisk. Äter så ofta jag kan vegetariskt men även en schysst köttbit från en gård i närheten.

image

Nyttiga godsaker och mellanmål 

Gott behöver inte betyda onyttigt och sockerrikt. Att söta naturligt med dadlar, frukt, bär och honung  är godare. Ett gudomligt nötsmör tillsammans med äppelklyftor eller bananskivor kan vara bland det godaste som finns! Eller mina raw food-bollar.

image

Smoothies

Jag älskar smoothies! That’s it! Det går att trycka i så mycket näring dem och samtidigt få dem att smaka som glass. Underligt men underbart!

image

Superfood

Det snabbaste sättet att näringsboosta är med superfoods. Inga konstigheter egentligen men nytt för oss här i Sverige. Mullbär, chiafrön och vetegräs är några av favoriterna. Ger mycket näring och fin färg – ett tecken på att de är bra för dig!

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>