Om Milla

Jag skriver om hur tankar, känslor, hormoner och maten vi äter påverkar hur vi mår. En milstolpe på vägen var när jag upptäckte superfood och den stora roll som maten spelar för vårt välbefinnande. Om vi förser kroppen med rätt näring kan de självläka från nästan vad som helst men idag äter många av oss fel mat som istället gör kroppen sjuk och svag. Kropp och själ hänger ihop och den näring vi tillför eller inte tillför kroppen påverkar vår utveckling och vårt känsloliv. Det handlar om att ta hand om kroppen med bra mat, näring och träning och när jag avstår från socker och mat som inte är bra för mig handlar det om att jag vill ta hand om mig själv och inte straffa mig själv. Jag tror på näringsfokus.

Jag gillar att experimentera i köket och gör gamla favoriter så näringsrika som möjligt. Jag pratar näring och inte kalorier. Friskhetsfaktorer istället för sjukdomar. Balans är det viktigaste men det svåraste. Ibland gör jag val som är bra för själen. Det är också okej.

Min senaste kunskapstörst och intresse handlar om hormoner, vitaminer och mineraler. Dessa negligerade men ack så viktiga ämnen styr vår hälsa mer än vi tror. Idag behöver många av oss tillskott eftersom maten inte ger oss allt vi behöver – trots att vi äter bra.

Mina åsiter är mina egna och jag skriver om det som fungerar för mig. Alla måste hitta sin egen väg. Jag hoppas kunna vara en inspiration för dig.

Kontakta mig gärna på millamattsson@outlook.com om du vill!

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>