Lätt grön lunch

IMG_9316

Sen lunch för två! Efter en stor frukost med smoothie, ägg, melon och knäckemackor fick det bli en lättare lunch för mig och bebis i magen. Mannen är på isen och åker långfärdsskridskor. Fick ett smarrigt danskt rågbröd från en kompis i veckan och har sedan dess sett fram emot att äta det med avokado och chiliflakes. Det blev lika gott som jag tänkt!

Har varit riktigt sugen på mat de senaste dagarna och idag sa hela kroppen ät grönt! Antar att kroppen vill ladda med näring inför förlossningen. Strax ska vi iväg och fika hos vänner så det blir lite sockerladda också :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>