Tropisk smoothie kickar igång helgen

IMG_9312 IMG_9313

Eller ja, kickar igång är nog fel ord. Vaggar, stönar och vilar är mer rätt för att beskriva mig just nu. Höggravid deluxe. Fyller i alla fall på med näring och har varit jättehungrig senaste dagarna. På mat. Så kanske att kroppen laddar upp. Imorse blev det en gul tropisk smoothie till mig och mannen. Vi håller på helgtraditionen med smoothies, får se om det går när lillan kommer.

Millas tropiska smoothie

2 dl fryst mango
1 frust banan i skivor
1 apelsin
Saften från 1/2 citron
1 msk chiafrö
1-2 dl kokosmjölk
1 tsk honung av bra kvalitet
Knivsudd vaniljpulver
(1 tsk baobab ger C-vitaminboost)

Mixa slätt och toppa med passionsfrukt, kokosflagor, mullbär och torkad banan. Blev jättegott och fick toppbetyg av mannen. Tillsammans med knäckebröd med leverpastej och gurka står vi oss länge på frukosten. Extra järn till mig och bebis!

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>