Laddar upp med jordgubbssmoothie

IMG_5382

Jag är på bättringsvägen! Piggare idag men näsan är fortsatt täppt. Det kan jag absolut leva med men vågar inte träffa någon av mina gravida vänner eller de som har barn. Livrädd att smitta dem och vill själv gärna bli helt frisk tills vår lilla kommer. Även mannen dras med snuva men jobbar mer än någonsin denna vecka. Tur att han är ledig på fredag.

Jag boostar vidare här hemma, idag med en jordgubbssmoothie till frukost. Vaknar tidigt och är hungrig. Sover dåligt och kissar ofta så nu blir det lite vila i soffan. Receptet på min smoothie kommer här:

Millas vintriga jordgubbssmoothie 

2 dl frysta jordgubbar
1 dl mango
1/2 fryst banan i skivor
1/2 dl babyspenat
1 dl kokosmjölk
1 tsk chiafrö
1 tsk baobab
1 tsk kokosolja
Citronsaft

Mixa och toppa med mullbär, pumpakärnor och naturella cashewnötter.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>