Bananpannkaka deluxe när förkylningen lättar

IMG_9271 IMG_9272 IMG_9273

Mannen jobbar över så jag passar på att äta bananpannkaka till middag. En riktig tjejmiddag med grön smoothie till :) Slog dessutom till på mina gamla hjärtformade siliconformar för att göra det extra festligt. Ser ni hjärtat? Det blev så där hehe. Men allt för att fira att jag är på bättringsvägen efter den värsta förkylningen någonsin, med inslag av influensa.

Här kommer i alla fall receptet på bananpannkakan. Testa!

Millas bästa bananpannkaka

2 ägg

1 mogen banan

1 msk chiafrö

1 msk kokosmjöl

1-2 tsk äkta kanel

1 knivsudd vaniljpulver

En nypa salt

Stavmixa allt och låt svälla ca 10 minuter. Stek i kokosolja i gjutjärnspanna på medelvärme. Servera med mandelsmör från Renée Voltaire och drottningkompott. M U M S!

Nyår spenderades i sängen, där jag legat senaste veckan, helt däckad. Mannen hade dock improviserat fram lite tilltugg till tolvslaget som jag gick upp för att mysa med. Har inte känt någon smak alls men ändå varit hungrig (lillan som behöver sitt) och ätit när jag varit sjuk. Extra fokus på näring och noll socker är ett säkert kort för att råda bot på baciller. Och så har det blivit x antal koppar te med ingefära, citron och honung.

IMG_9264

Alkoholfritt bubbel och apelsin. Enkelt men lyxigt för en höggravid sjukling. Tack D! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>