Julmaten får inte plats

IMG_8674IMG_9198

Jag har varit sugen på julmat och julkryddor sedan i november och verkligen tillåtit mig själv att tjuvstarta också. Vi drack glögg hemma innan första advent och så fort bagerierna drog igång bakandet av vörtbröd stod jag i kö (bara riktigt bakat bröd duger ;)) med julskinka och senap i kassen. Och kanske var det tur för nu är det inte mycket som får plats. Jag blir mätt på nolltid, oavsett hur gott det är.  Därför gäller det att även fokusera på näringen. Ikväll blev det vörtbröd, julskinka och senap, till det en grön smoothie på bland annat ärtor, babyspenat och mango. Det bästa av två världar.

På julafton är det en månad kvar tills bebis är beräknad. Jag slutar jobba imorgon och det ska bli så skönt! Hoppas få några veckor att vila upp mig och ladda mentalt. Och fylla på med bra mat och näring även om en och annan fika också kommer slinka ner. Jag ska genomgå mitt livs maraton, trots att jag verkligen inte känner mig i form för det. Ska berätta sen vad vi packar ner i BB-väskan för att få energi.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>