Bästa näringsboosten just nu

image

Grön smoothie med ärtor, mango och mynta. Till frukost som den är, som tillägg till äggmacka eller skinkmacka (hej jul!) till middag eller som mellis. När jag känner att jag (och bebis) inte fått i oss tillräckligt med grönt på en dag är det perfekt att avsluta eller börja nästa dag med en grön smoothie. Ärtorna ger bra protein, kokosoljan bra fett och spenaten bra vitaminer.

image

Millas gröna näringsboost 

1 dl frysta ärtor
2 dl babyspenat
1 dl fryst mango eller ananas
1/2 fryst banan i skivor
1 tsk kokosolja
1/2 avokado
1-2 tsk chiafrö
10 myntablad
Ev. 1 tsk honung av bra kvalitet och 1 cm färsk ingefära
Ca 2-3 dl vatten

Mixa med stavmixer eller kraftfull blender. Jag gillar min smoothie drickvänlig så jag fyller på med vatten tills jag får rätt konsistens. Sen dricker jag den med sugrör i rostfritt stål från laplandecostore.se.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>