Syrlig smoothie inleder helgen

image image

Jag måste dela med mig av denna smoothie som jag nyss gjorde. Varje helgmorgon blir det ju smoothie eller juice hos Mattssons och varje gång är det frun i huset som improviserar. Ibland blir det bra, ibland mindre bra :p

Denna är både fri från gluten och mejeri så den passar de flesta. Here it goes!

Millas syrliga frukostsmoothie

1-2 dl frysta hallon
1/2 fryst banan i skivor
2 nektariner, frysta i skivor
Saften från en stor apelsin
1 dl kokosmjölk @kungmarkatta1983
En knivsudd vaniljpulver

Toppa med pumpakärnor, valnötter oh gojibär!

Jag beställde hem gojibär från bodystore.se i veckan. Jag ville ha eko och det är svårt att hitta i vanliga matbutiker. Just gojibär är en av de mest besprutade bären och det vill vi ju inte ha. Därför väljer vi ekologiskt. Hur som, dessa från Go for life som kom hem i veckan var så goda! Torkade men ändå saftiga och fortfarande sega. Kan varmt rekommenderas!

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>