Räkor i stora lass!

image image image

Efter en dryg vecka på resande fot var det skönt att sätta nyckeln i låset till lägenheten för en stund sen. Borta bra men hemma bäst! Vi har besökt mannens familj i Småland och hans syster i Göteborg och efter det en tripp till de flesta små pärlorna i Bohuslän. Så fort vi intog västkusten började räkfrossan :) Jag älskar fisk och skaldjur och har verkligen passat på att äta det i mängder när det finns färskt. Det har blivit fisksoppa i Marsstrand, rödtunga i Fiskebäckskil, räkmacka på Smögen, torsk x2 på spahotellet Vann utanför Lysekil och färska räkor med aioli i Grebbestad. Vi hann också besöka Lysekil och Fjällbacka också men där åt vi inget hehe.

Måste tipsa om hotellet vi bott de två senaste nätterna på; Vann hotell och spa. Det ligger i en liten ort som heter Brastad och ligger ca 30 minuter från Lysekil. Vi hittade det av en slump för en vecka sedan och bokade två nätter lite spontant. Jättefräscht och fint spa, sköna sängar och förstklassig mat. Utsikten var fantastisk över Gullmarsfjorden! Lugnet som den utsikten ger är magisk. Sen att det ver massor av högljudda barn i spat och på hotellet drog tyvärr ner betyget men personalen sa att det endast var så nu på sommaren. Annars är barn bara välkomna på fredagar hos dem. Hoppas verkligen vi kommer att återvända dit. Säkerligen lika magiskt på vintern!

image image image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>