Bjud på fruktfat deluxe

image

Inspirerad av Gabriella Joss slår jag ett slag för fruktfat. Varför bara bjuda på bulle eller raw food boll när det kommer gäster? På ett fruktfat kan du kombinera så att alla hittar något som passar och det ser så grymt gott ut också. Denna kalasade jag och en vän på för ett tag sen. Ska definitivt göra ett fruktfat igen snart!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Bjud på fruktfat deluxe

    • Ja frukt är så fräscht på sommaren! Just nu har jag dille på körsbär :) Testa att göra ett fruktfat med lite gott på också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>