Pestopasta med sparris

image

Det kanske inte ser mycket ut för världen men det var grymt gott! Hittade ekologisk sparris igår på affären och skapade redan då denna rätt i mitt huvud. Jag som ofta har hyvlad zucchini istället för pasta tänkte att det vore grymt att kombinera dessa två. Pesto hade vi hemma så det tog 10 minuter att svänga ihop denna lunch. Testa!

Nu har sparrissäsongen börjat och jag inväntar de svenska små godingarna. Kommer definitivt bli mer sparris här framöver :)

Millas pestopasta med sparris

Spagetti för två personer
2 -3 tsk basilikapesto
1/2 zucchini
1 näve ruccola
En knippe sparris
Salt och peppar

Koka pastan och hyvla under tiden zucchini med en Julienneskalare. Blanda den kokta pastan med pesto och vänd sedan ner tillsammans med zucchini och ruccola. Stek sparris i bitar och tillsätt i blandningen. Salta och peppra. Servera!

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>