Den bästa giftfria deodoranten

image image image

Nu har jag använt Deolicious ekologiska och giftfria deo i drygt ett halvår. Och den funkar verkligen! Efter flertalet floppar med Urtekram och Thaisten som bara klarar en lätt dag hemma och absolut inte en cykeltur eller en stressig dag på jobbet hade jag nästan gett upp hoppet om att kunna använda deo utan alkohol, aluminium och andra gifter som kopplats ihop med bröstcancer, alzheimer och hormonstörningar.

Det var efter att ha läst detta inlägg från Pigga butiken som jag vågade testa. Och det är jag verkligen glad för! Skönt att kunna vara giftfri och fräsch på samma gång :)

Deolicious giftfria och ekologiska deo 

+ Bara naturliga ingredienser som du hittar i ditt kök (det går alltså att tillverka denna själv om du vill) i deon – inga gifter!
+ Luktar lite mint när du lägger på den men sen luktar den ingenting
+ Håller hela dagen och igenom en halv träning efter jobbet (jag svettas mycket)
+ Dryg! Det går inte åt mycket varje gång.

– Irriterar den känsliga huden i armhålan lite. Hoppas att det är övergående.
– Kostar så klart mer än vanliga deos. Men det är värt varje krona.
– Håller inte ”för evigt” som vanliga deos. Efter ett träningspass kan det börja lukta lite svett. Men man ska ju ändå duscha och ha på nytt sen så det gör inget :)

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Den bästa giftfria deodoranten

  1. Intressant inlägg! Jag är på jakt efter en deo som inte färgar mina vita linnen och t-shirtar gula under armarna. Funderar på att byta. Hur fungerar den här? I övrigt är jag lite tveksam till ekologiskt… Skrev nyss ett inlägg om det.

      • Var beredd på ett par veckors ”avgiftning” från din vanliga deo. Den är full med gifter och när de lämnar kroppen blir det inget trevligt.. :p Men sen, smooth ride. Ingen dålig lukt, inga gifter och inga gula linnen. Testa men ha tålamod i början!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>