Världens godaste glutenfria müsli

image image

Dags för en ny sats müsli! Min filosofi är att det man äter ofta ska vara av riktigt bra kvalitet. Müsli äter min man varje vardagsmorgon och jag lite då och då till frukost. Därför gör jag den själv och ser till att den är fullproppad med näring. Glutenfri och full av superfoods. Jag gör en stor sats och spar i skafferiet, tar fram och ”kryddar upp” innan den ska in i burken.

Världens godaste glutenfria müsli 

Allt ekologiskt

Glutenfria havregryn
Boveteflingor
Hirsflingor
Riven kokos
Pumpakärnor (blötlagda innan)
Hasselnötter (blötlagda innan)
Mandlar (blötlagda innan)

Kanel (äkta)
Honung av bra kvalitet (smält)
Kallpressad kokosolja (smält)
Vatten

Gojibär
Russin
Mullbär
Bipollen
Hyvlad kokos

Rosta i ugn gryn och hackade nötter som du blandat med kanel, kokosolja, honung och vatten. 175 grader, ca 15 minuter (rör om då och då) tills blandningen är gyllenbrun. Låt svalna och tillsätt torkade bär m.m. M U M S!

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>