Grötfrukost på topp igen!

image

När jag var liten och blev utbjuden på restaurang av morfar fick jag välja vad jag ville på menyn. Jag ville beställa havregrynsgröt. Ja, det var min favorit och har varit sen dess. Med uppehåll i ett par perioder men nu är grötfrukosten tillbaka med full kraft. Värmande, mättande och god. En uppfräschad variant med mer fokus på näring och mättnad. En 2016-års favorit :)

Millas dundergröt

1/2 dl bovetegryn
1/2 dl glutenfria havregryn
1 msk chiafrön
1 tsk gojibär
1 tsk kanel
Salt
(1 tsk kallpressad kokosolja)

Koka på låg värme och servera med rivet äpple (eko), mandelsmör, bipollen och havremjölk. MUMS!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>