Banana peanut treat

image imageBanana peanut treat kallar jag dessa små godingar. Lätt som en plätt är det att slänga ihop det här nyttiga godiset som passar perfekt på helgkvällar. Jag gör en paus med julgodiset men återkommer med mina julfavoriter i nyttig tappning nästa vecka.

Millas banana peanut treat 

1 ekobanan
Jordnötssmör Green choise
70% ekologisk mörk choklad
Kakaonibs

Skär bananen i cm-tjocka skivor. Lägg ut hälften på en tallrik, klicka på jordnötssmör och lägg på resten av bananerna uppepå. Ställ i frysen någon timme. Smält mörk choklad på låg värme i micron, i en mugg. Ta ut bananerna från frysen och doppa i chokladen med hjälp av gaffel och ta loss med hjälp av kniv när de landat i sina formar. Strö kakaonibs över gaffelhålen så att de inte syns. Ställ in i frysen igen och låt dem stelna. Sen är det bara att ta fram och mumsa på när du är sugen.

imageHär är det jordnötssmör jag använder. Gott till det mesta! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>