Kiwi dream

image image

Millas kiwi dream

1 dl frysta hallon
1 ekoäpple
1/2 fryst ekobanan
1/2 dl frysta havtorn
2 msk kesella
1 msk kokosolja
1 msk blötlagda gojibär
1 msk macapulver
1 msk chiafrön

Mixa allt och toppa med ekologisk kiwi, riven eko kokos och några naturella ekologiska cashewnötter. Slurp! Plus på näringskontot.

Äntligen hemma igen. Det firade vi med en riktig näringskick. Jag gjorde en smoothie som jag döpte till kiwi dream och som smakade sommar. Tacksam att mannen gillar mina smoothies, han behöver också näringen. Jag hade bokat in mig på en klass med functional moves vid halv sex men ryggen är inte bra. Ett par nätter på madrass hos svärföräldrarna och mycket stillasittande har gjort sitt. Dessutom tror jag att mycket socker och spänningarna att vara gäst gjort sitt. Många tänker inte på att det vi äter påverkar hur kroppen mår men självklart är det så. Socker främjar dessutom inflammation vilket vi med känsliga ryggar verkligen inte behöver.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>