Smoothie i jultappning

imageSå här i juletid pimpade jag min gröna morgonsmoothie med lite julfärger. Jag gillar allt mys runt julen och surfar gärna på julvågen. Det är bråda dagar på jobbet nu innan jul så att fylla på med extra näring är viktigt. En ny grönkål fick följa med hem från Ica sist och den gör gott i min smoothie. Det blir en likadan imorgon! Då ska jag ha premiär för body pump – för första gången på ett och ett halvt år. Jag har längtat och väntat och nu känner jag mig redo att testa om ryggen håller. Självklart blir det små vikter och lugnt. Ändå är jag peppad! Lunchträning också, vilket är lite nytt.

Millas gröna julsmoothie

1/2 fryst banan
1/2 svenskt äpple
1 dl grönkål
1 näve spenat
Saften från en 1/2 citron
1/2 avokado
1 msk green super booster
1 tsk chlorella
1 tsk chiafrö
1 tsk kallpressad kokosolja
1 tsk macapulver
1-2 dl vatten

Mixa allt med stavmixer. Toppa med gojibär, riven kokos och vita mullbär. Mums!

När jag levde ensam saknade jag att få leva ut julen ordentligt, det fick mig bara att känna mig ensam. Nu kan jag det och att titta på gårdagens avsnitt av ”Bonde söker fru” på TV4 play med mannen och en kopp varm glögg i handen är underbart. Till det gjorde jag saffransnötter också med inspiration från Renée Voltaireimageimage

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>