Mumsig fruktsallad med rostad kokos

image image image

Efter att frivilligt åkt till shoppingcentret utanför stan där skylten in till parkeringshuset blinkade fullt så behövde jag en riktig kick när jag kom hem. En kopp ekokaffe och en barndomsklassiker med twist; fruktsallad. Det blev så gott!

Millas kokossallad

2 kiwi
1 äpple
1 banan
1/2 dl russin
1 – 2 msk gojibär
1 dl riven kokos

Blötlägg gojibär i lite vatten och låt stå. Skiva banan, äpple oh kiwi. Rosta kokos i en torr stekpanna. Blanda frukt, russin och avrunna gojibär. Toppa med riven kokos och ät direkt!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>