Nytt protein och berry boost igen!

imageimage image

Helg betyder fruktsmoothie till frukost. Dricker en grön smoothie på vardagarna men på helgen, när mannen och jag äter tillsammans, blir det en frukt- och bärvariant. Alltid med ekologisk frukt och inslag av superfood. Idag blev det repris på föra helgens berry boost men nu med nytt protein, nämligen ärtprotein. Ett rätt färglöst pulver som inte smakade något som som tillförde en oönskad strävhet till smoothien. Skippar nog den imorgon med ska absolut ha ärtproteinet i mina bananpannkakor.

Nu är vi på väg till en vän i Stockholm och det årliga julbaket. Är det hemlagat godis och fikabröd smakar jag gärna men är det en köpebulle låter jag gärna bli – det är så mycket skit i det att det skadar min kropp mer än det smakar gott. Vi ska också testa glögg och det gör mannen med glädje. Klassiska könsroller – mannen föredrar alkohol och kvinnan är svag för socker. Jag har fått uppgiften att baka till julafton och ska trixs fram ett recept på näringsrik Rocky Road. Mums!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>