Nu får det vända!

image

Till slut kom mörker, jobb och mannens baciller i fatt mig. Efter min löptur har jag nu däckat i soffan och har sällan känt mig så trött. Herregud. Trots grön smoothie imorse (fick följa med i min Starbucks-mugg för att spara tid) och bra mat under dagen samt lunchprommis (hej dagsljus!) och 4 km löprunda efter jobbet känns det som att energin tagit slut. Sova tidigt och hoppas att det vänder.

Snart vänder det och blir ljusare också, tack och lov! Julledighet och mer ljus – det ser jag fram emot! Tills dess ska jag hämta ut ett spännande paket på hälsokosten imorgon för att boosta energin lite… Visar er då :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>