Berry Boost smoothie

image imageMannen snorar och hostar. Han har en klassisk mansförkylning och behöver extra näring (enligt mig). Det är mitt svar på det mesta. Jag gillar gojibär och eftersom C-vitamin är bra mot förkylning passar dessa små röda godingar extra bra att förstärka smoothies med. Gojibär innehåller 500 gånger så mycket C-vitamin som apelsin. För att få ut extra mycket smak blötlade jag gojibär i 15 min innan jag hällde i bären och vattnet som färgats orange i matberedaren och körde på full effekt i några minuter. Goji-gojs blev det helt enkelt. Sen i med resten av ingredienserna och mixa. Då kom gojismaken fram mer!

Millas Berry Boost

1 dl gojibär
1 dl vatten
1/2 fryst banan
1 dl frysta hallon
1 dl frysta blåbär
2 msk kesella
1/2 dl valfri mjölk
1 msk macapulver
1 msk chiafrön
1 msk kallpressad kokosolja
1 krm vaniljpulver

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>